Het Free Lock-systeem is leverbaar in diverse uitvoeringen voor specifieke toepassingen. De vanaf-prijs is €1050,- exclusief BTW en verzendkosten. Wat een compleet Free Lock-set uiteindelijk kost, hangt af van de uitvoering, samenstelling en evt. maatwerk toevoegingen. Wilt u meer informatie over de exacte prijs? Klik hier voor het aanvragen van meer informatie.

Let op!

Sinds 1 augustus 2023 zijn de prijzen van de Free Lock-systemen voor het eerst in jaren  verhoogd. Dit heeft te maken met hogere materiaal- en productiekosten. 

Belangrijk om te weten!

Het Free Lock-systeem wordt niet als los systeem verkocht aan particulieren. Om een gedegen hulpmiddel te maken voor fietsers of motorrijders is specialistische kennis en ervaring nodig. Een orthopedisch technicus is opgeleid om mens en techniek op de juiste manier aan elkaar te koppelen. Het Free Lock-systeem is een onderdeel van een compleet hulpmiddel en kan niet los worden gebruikt; het wordt bevestigd aan een prothese of orthese. Neem voor meer informatie contact met ons op of overleg met uw eigen orthopedisch technicus over de mogelijkheden.

Stel Orthopedie levert het Free Lock-systeem enkel in combinatie met een prothese of orthese aan particulieren. Ook bestaat soms de mogelijkheid om het Free Lock-systeem te koppelen aan een (geschikte) bestaande prothese of orthese. Neem contact met ons op voor meer informatie.